Ja, jeg må sande at en “ulykke” sjældent kommer alene. Nu skylder jeg nok at nævne at jeg faktisk er teknisk anafabet, så jeg kan gå i panik når noget ikke virker. Derfor gemmer jeg altid alle manualer fra diverse maskiner og gadget jeg har anskaffet, ikke  at jeg synes de er til at finde ud af. Nå! det startede torsdag da jeg skulle printe en side som var temmelig vigtig, at min printer 1. ikke havde mere blæk 2. på skærmen stod der at der var en fejl B200 og at jeg skulle kontakte Canon. Det betyder ny printer for den fejl skulle repareres på deres værksted, og det kan jo blive dyrere end en ny printer.

Lørdag kunne jeg ikke forstå at der var vand i vaskemaskine skuffen, og da jeg ikke kunne få den ud måtte jeg læse manualen, men kunne stadig ikke finde udløseren, så jeg lod den være. Efter at havde tørret tøj i tumbleren, der står ovenpå var der både mere vand i skuffen, men også under kondensbeholderen i tørretumbleren……igen manualen (godt man gemmer) der fandt jeg ud af at der faktisk er et endnu større fnugfilter i bunden af maskinen, godt!! det er nu renset for mindst to par cowboy bukser og fire sweatre……..

 

Lørdag gik jeg op på terrassen for at se om planterne omsider trængte til vand, og det var der et par der gjorde. Nu har jeg jo to etager terrasser så jeg har en af de virkelig smarte og super lette flexible vandslanger. Efter at have åbnet for vandet på underste terrasse startede jeg med at vande ovenpå, da slangen eksploderede (og der var godt tryk på vandet) ud over mig og begge terrasser inden jeg kunne styrte ned ad trappen og lukke for hanen….. ny slange igen!!!

Søndag: nu har jeg været oppe og vande med en to liters vandflaske, hvilket er lidt lansommeligt, da mine planter er kæmpe store og skal have adskillige liter vand hver (kunne heller ikke finde en 6 l. vandkande jeg engang havde) så nu sidder jeg helt stille og skriver dette for at undgå flere uheld, men måske skal jeg vove mig ud i det fantastiske vejr. Tør man mon tage chancen ???

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.