Der følger certifikat med guldprodukterne fra AQUA MINERAL.

Og mit ansigt elsker disse to produkter  som jeg bruger daglig…..du skulle prøve selv…..                                                                                                                              

 

 

 

Lidt lokal information:

Da jeg igår gik en tur rundt i kvarteret hvor jeg bor, kom jeg til at tænke på at det faktisk på mange måder minder om Greenwich Village i New York, med lave huse og grønne træer.                                                                                                                                Det er også lidt landsbyagtigt her midt i byen (ca. fem min. på gåben til centrum), så jeg tog lige et par billeder til bloggen. Måske kan man næsten ane på lyset at temperaturen stadig er på 20+, hvilket ikke gør det nemt at komme i julestemning. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.