For mig er det meget vigtigt hvad jeg smører i ansigtet, så jeg ved godt hvad jeg vælger. Da jeg nu er i en alder hvor huden ikke regenererer sig selv er det vigtigt for mig at mine cremer er naturlige, ikke indeholder nogle af alle de farlige stoffer og er målrettet moden hud.

I går havde jeg en samtale med en skønheds læge der anbefaler en ret ny teknologi der i løbet af nogle måneder vil tilføre huden ny colagen, (det er den der forsvinder når vi bliver ældre). Metoden hedder HIFU og er en slags ultralyd. Behandlingen varer ca. halvanden time og virkningen kommer som sagt lidt ad gangen i løbet af de kommende måneder, og virkningen holder 2-3 år.

Efter han havde analyseret min hud spurgte han om jeg var god til at pleje huden, og om jeg havde fået “fixet” noget. Det var et ja til det første og et nej til det andet, så jeg fortalte ham om mine hudprodukter fra AQUA MINERAL. Han var overrasket over min alder, mente dog at jeg måtte have gode gener, men at det tydeligvis betyder rigtig meget med hvad, og hvordan man plejer sin hud.

Samtidig fortalte jeg også at jeg hver dag tager 4 piller af mærket IMEDEEN, der skulle forbedre huden væsenligt, og at jeg nu har taget dem i mere end et år og føler en forandring, men det stillede han sig lidt tvivlende overfor. Men som han sagde : det skader jo ikke. 

Det er min mening at følge op på skønhedsbehandlinger…..

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.