Det er som om at mandage er lidt op ad bakke, det er starten på en ny og forhåbentlig dejlig uge med en masse planer. Allerede da jeg vågnede forsøgte jeg at planlægge hele ugen, vel vidende at der altid kommer noget, der ændrer planerne….det kan være dejlige eller besværlige ting, men det sker næsten altid at jeg føler mig lidt bagud allerede om mandagen….måske skulle jeg bare lade være med at lægge planer og i stedet lade ugen vise hvad den indeholder………

En fast plan er derimod mit morgen ritual tre gange om ugen:

TOTAL SILK BODY SCRUB fra AQUA MINERAL   

Efterfulgt af :BLISSFUL BODY BUTTER fra AQUA MINERAL, som jeg bruger hver morgen og som giver mig den blødeste hud på kroppen….ingen tørre ben om vinteren….

I ansigtet, hver dag på tør og ren hud:

JUVENESS DE-WRINKLE CREAM der øjeblikkelig reducerer de fine linier. Kan bruges som en slags “filler” da den er meget koncentreret og tyk at smøre ud…..

Under mine øjne hver morgen:PUFFINESS ERASER fra AQUA MINERAL. En ubetydelig dråbe under hvert øje fjerner mine puder under øjnene for resten af dagen…..

Derefter resten af min daglige rutine inden jeg forlader huset : på grund af JUVENESS DE-WRINKLE har en så smuk glød og en flot mathed, bruger jeg ikke makeup ovenpå til hverdag, kun øjenmakeup.

Om aftenen: efter afrensning med en god tonic bruger jeg

GOLD PERFORMENCE 24K INTENSIVE FACE SERUM fra AQUA MINERAL.. der indeholder de vigtige C vitaminer og alle de øvrige gode ingredienser jeg skrev om forleden…..

Ovenpå serum bruger jeg :

GOLD PERFORMENCE 24K INTENSIVE FACE CREAM fra AQUA MINERAL, der tilfører huden bl. andet det gode og vigtige vitamin E 

Men man må heller ikke glemme øjen omgivelserne om natten…

CONTURE EYE CREAM fra AQUA MINERAL som bruges under og over øjnene, men aldrig på hele øjenlåget….. en tommelfinger regel er at den bruges hvor man kan mærke knoglen….den finder nemlig selv vej til hvor den skal hen….. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.