Hyggelig middag på SA PREMSAS terrasse med venner fra Danmark. IMG_0642En fotograf i selskabet tog dette billede af min nye hvide habit som er fra MANGO…… han er åbenbart Beatles fan for han syntes jeg skulle lave en “Abbey Road”, selv om jeg nu ikke mener at jeg ligner John Lennon undtagen på hårlængden (det er ham der har hvidt på)……. IMG_1120Mine nye guldsko er så bløde i skindet og hælen ikke superhøj så i dem kan man spurte afsted her på vores lidt dårlige vejbelægning og så er jeg vild med dem. De er fra en butik der hedder COOL og som er ret cool, den ligger på noget så musikalsk som Plaza Federico Chopin 1  Palma……de findes også i sort og hvid, men jeg synes godt man kan gå med guldsko hele sommeren hernede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.