Når jeg ser de modige kvinder der trodser alle normer for hvad “man” bør iføre sig. Om de er tykke, tynde, unge eller gamle er der hernede stadig kvinder der blæser på hvad andre mener, og jeg ELSKER det……at møde en ret voksen kvinde i supermarkedet iført flaskegrøn skinnende nylon tylskjole med guldkanter forneden af den brusende nederdel (fik desværre ikke billede af hende), ærgeligt for hun så skøn ud på sin helt egen måde.                       

også på stranden kan man pynte sig.
også på stranden kan man pynte sig.

På stranden med en enorm blomsterbuket i håret, medens hun fotograferer sin kæreste…… hun havde også nogle helt fantastiske solbriller på.                                                  

IMG_0202

Denne kvinde er en af mine favoritter. Så hende  i lufthavnen klædt som en skikkelse fra en svunden tid…..virkelig et modigt outfit –  og helt sin egen. Beundringsværdigt!!!

Det sidste billede herunder et fra Palma, en yngre kvinde med et meget yndigt ansigt havde åbenbart besluttet sig til at selv om kjolen var 5 numre for lille så skulle den på alligevel……også en modig kvinde.

IMG_0841

Tænker på om vi kvinder fra det høje nord ikke kunne lære af de sydlandske der ikke lader sig stoppe af størrelse, situation eller hvad andre tænker ?. Selv ville jeg ønske at jeg ikke lod mig styre af hvad andre tænker…..så jeg øver mig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.