Når man som jeg er ude over både den første og anden ungdom, og godt igang med den tredje, er det vigtigt at pleje sin hud optimalt. Og det betyder: gode cremer med de rigtige vitaminer, og DER ER IKKE NOK med supermarkeds cremer…..selv om de reklamerer med at de indeholder de rigtig gode vitaminer så er blandingen ALDRIG lige så god som i de dyrere cremer, der er blevet forsket i for at finde den helt korrekte blanding.

 

D. 12. 1. skrev jeg om mit besøg på en skønhedsklinik, og om den læge der analyserede min hud, som bekræftede hvor vigtigt det er med de vitaminrige cremer, bl. andet vitamin C og E er med til at genopbygge cellerne i huden.

Her er mine egne foretrukne: om morgenen OPTIMA+SUPREME FACE SERUM, som jeg lader trænge helt ind i huden før jeg påfører JUVENESS DE-WRINKLE CREAM der er min huds bedste ven, da den fylder og jævner rynker lidt ud.

  

til bulerne/puderne under øjnene er min bedste pleje om morgenen PUFFINESS ERASER  der fjerner dem for hele dagen, og derefter føler jeg mig klar til at se dagen i øjnene……

Derfor startede jeg for 2 1/2 år siden at bruge de fuldstændig naturlige produkter fra AQUA MINERAL. Og jeg føler hver dag på min hud at den er væsenligt forbedret. Derfor vil jeg anbefale den til andre kvinder der gerne vil ofre lidt dyrere cremer på deres hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.