Vil du være smuk til julen og nytårets fester ?. du kan sagtents forbedre din hud på mindre end en måned. Det handler om at være vedholdende med peeling, maske og de rigtige cremer og serum. 

Denne peeling CLARITY PEELING GEL bør du bruge to til tre gange om ugen på ren hud.

Den lækre bløde, sorte maske der ikke stivner på huden, men skal sidde ca. ti minutter og fjernes med en magnet og efterlader huden blød, med rynker og linier reduceret. Bør bruges en gang om ugen….MARVELLE JUVENATING MASK

JUVENESS DE-WRINKLE CREAM er min favorit creme til daglig brug. Den påføres på ren, tør hud og  jævner de dybe fuger og rynker og jeg føler mig glattere i huden hver dag. 

Om aftenen, efter grundig afrensning af huden bør du bruge serum. Lige for tiden bruger jeg 24K INTENSIVE FACE SERUM, men er også superglad for OPTIMA+SUFPREME FACE SERUM.

Hvis du ikke synes det giver fugt nok kan du bruge enten: 24K INTENSIVE FACE CREAM (ovenpå gold serum) eller OPTIMA+ SUPREME FACE CREAM sammen med OPTIMA+SUPREME FACE SERUM.

Vi må heller ikke glemme øjen omgivelserne. Hver morgen, hvis du som jeg ,har puder under øjnene bør du bruge PUFFINES ERASER. Om aftenen en plejende øjencreme som f.eks: CONTURA EYE CREAM…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.