Idag skal det handle lidt om mit nabolag der hedder Santa Catalina, og som har udviklet sig til et modeområde. Det er til gengæld også et super hyggeligt og internationalt område med masser af restaurante og barer. Vores huse er for det meste lave, gamle renoverede bygninger med meget stejle trapper.

Vi har naturligvis et marked hvor man fortrinsvis køber grøntsager og kød, men det har langsomt ændret sig til en slags “madtempler” som f. eks. sushi og cava, ost og årgangsvin, pinchos med vin og øl men mest populær er nu alligevel den ældste tapasbar på markedet der startede i 1966 og som har udvidet flere gange. Den er for nogle år siden blevet kåret til Spaniens bedste tapasbar af en madanmelder fra Madrid så det er en kendsgerning !!!.

Om lørdagen hvor mange har fri står folk langt ude på gaden foran indgangen til markedet balancerende med tapas og vin, ( da man jo altid møder nogen der skal have et kys på begge kinder) så det er en kunst at spise frokost der, men superhyggeligt og fantastisk mad.

 Disse billeder viser kun et lille udsnit af hvor mange mennesker der står overalt, især om lørdagen…..dejlig vin og billige priser, alle kan deltage hvis de da kan komme frem til disken.

   JULEN NÆRMER SIG

Nu nærmer vi os juletiden og derfor har jeg lavet en ønskeseddel for kvinder der går op i deres udseende og sundhed, for alle vores produkter er naturlige…… det vil sige ikke tilsat kemikalier. Alt er fremstillet af salte, mineraler, mudder og urter fra det døde hav. Derfor behøver man ikke være bange for alergiske reaktioner. Helt forneden har jeg i øvrigt tilføjet ingredienslisten for produkterne.

Her kommer: hvad kvinder ønsker sig til jul!

                                                            ØNSKESEDDEL JULEN 2017

                                          KÆRE JULEMAND HER ER HVAD KVINDER ØNSKER !!!

1. JUVENESS DE-WRINKLE CREAM

2. PUFFINESS ERASER

3. OPTIMA+ SUPREME FACE SERUM

4. OPTIMA+ SUPREME FACE CREAM

5. MARVELLE REJUVENATING MASK

6. CLARITY PEELING GEL

7. CONTURE EYE CREAM

8. GOLD PERFORMENCE 24 K INTENSIVE FACE SERUM

9 GOLD PERFORMENCE 24 K INTENSIVE FACE CREAM

10. TOTAL SILK BODY SCRUB

11. BLISSFULL BODY BUTTER

                                                    INGREDIENS LISTE


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.