Hvad laver man her i vinterkulden på Mallorca : tjae jeg har meldt mig til zumba, udover min pilates timer. Desværre har vi igen i år en rigtig kold og våd februar, så vejret er mest til indendørs aktiviteter. Samtidig bruger jeg mere tid på pleje af huden, da det er her om vinteren vi skal forberede huden til sol og sommer, der som vi ved er rigtig udtørrende og hård ved huden. 

Da jeg har tænkt mig at skåne jer for synet af mig i “zumba” outfit vil jeg lige opdatere lidt omkring hudpleje….

Kroppen skal exfolieres flere gange om ugen med :

 TOTAL SILK BODY SCRUB der indeholder 475 gram og koster 350,-

Efter badet har vi den : 

BLISSFUL BODY BUTTER der indeholder 350 ml og koster 350,- og som virkelig gør en forskel for vintertør hud. Det har altid været et problem for mig med tør hud om vinteren, hvor vi både pakker os ind i tøj (lukker huden inde) og udsætter os for centralvarme der også udtørrer. Det problem har jeg fået løst med den omtalte body butter.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.