Hver søndag bruger jeg min ansigtsmaske der fjernes med en magnet. Det er både den nemmeste og bedste maske jeg har prøvet. Den går ned i de dybere hudlag, renser porer, stimulerer og strammer huden op efterlader en blød klar hud. Selv bruger jeg den mod de dybe linier jeg har omkring munden og ned over halsen, da den virker udglattende.

Den indeholder som ses ovenfor 50 ml og hvis man ikke har behov for at bruge den i hele ansigtet, men som jeg , på visse områder og en gang om ugen…….. så holder den længe. Den indeholder som de øvrige produkter kun naturlige elementer.

HUSK !!! Det kommer nye præsentationer i Sep./Okt i København….følg med her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.