Efter 8 fantastiske dag i New York og Pennsylvania sidder jeg nu på min terrasse i Palma og forsøger at få indtrykkene til at sætte sig, for oplevelser var der mange af og jeg vil gerne dele dem her. For lige at starte må jeg nok sige at vejret ikke var med os……der var regn og kulde så jeg var stort set i det samme tøj hver dag og alt mit forårstøj har jeg rent og ubrugt med hjem.

IMG_0045Lidt stemning fra Manhatten, bl. andet i baggrunden Freedom tower. desværre var det lidt diset….dog en af de mere lune dage.                                                                                                    

Der er rigtig mange ting jeg har lyst at berette om min tur, men det vil nok komme lidt af gangen……bl.andet havde jeg lidt betænkelighed omkring hotellet vi boede på, men det viste sig at være helt ubegrundet da det fungerede fint og ligger lige hvor man har lettest adgang til både metro, shopping og teatre. Desuden viste det sig at de har en virkelig lækker restaurant. Det kan anbefales…….

IMG_0050

IMG_0047

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.