Har også lige nået et besøg i en superfed butik…..nemlig KLUVER DEHLI INTERØR som ligger på Gammel Kongevej 100. Der fandt jeg de lækre vinglas jeg flere gange har købt til gaver med stor succes, da de pynter på et bord – ligegyldigt om du serverer en “slavevin” eller en årgangsvin.IMG_0966Jeg forelskede mig selvfølgelig i et fantastisk møbel som der desværre ikke er plads til i Palma, men vil lige vise billedet her……IMG_0967Elsker den smukke dekoration på lågerne sammen med træets rå look……..

 

 

IMG_0957
Sidder lige nu med morgenmad, medens jeg glæder mig til hvad nyt dagen kan bidrage med…(kun gode nyheder modtages). 

 

Og dagens maleri : DEN SIDSTE MELODI.30.09.11 080

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.