Dagens opdatering fra Mallorca : temperatur 26 grader….meget behageligt….

Dog er det alligevel nødvendigt at bruge solbriller mod det skarpe lys og for ugenert at få øje på opfindsomheden hos folk……

IMG_0368

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                    Herunder en handicappet mand uden arme og i kørestol, der har fundet en måde at tiltrække sig opmærksomhed på. Han holder sit plasticbæger i munden og ryster hovedet fra side til side så det lyder som kastagnetter. Desværre er det nødvendigt for handikappede her i landet at bede om hjælp, da der langt fra er det samme velfærds system som i Norden.

IMG_0370

IMG_0371

 

 

 

 

 

Fandt også en opfindsom muslimsk kvinde der åbenbart talte så meget i mobil at hun havde været nødsaget til at opfinde en måde til at have sine hænder fri (en ny model i håndfri telefoni) hun havde bare sat sin mobil fast under sit slør og der sad den så, også da hun steg op i bussen, stadig talende…..så der har vi forklaringen på hvorfor muslimske kvinder går med slør!!!!!

Læste idag Politikkens guide til drikkepenge på feriestederne. Her skriver man bl. andet at – har man blot drukket kaffe skal man ikke give noget – FORKERT- man lægger normalt op til nærmeste euro eks.: kaffe 1,80 lægger man 2…..taxa det samme, man runder op til nærmeste euro. Har man spist på restaurant ca. 10% af regningens beløb. Man må huske på at tjenere er meget dårligt lønnede og de fleste har kun job i sæsonen, så et godt råd herfra er: giv drikkepenge, det er trods alt meget billigere at spise og drikke her end i DK.

1 comment on “DAGENS OPDATERING FRA MALLORCA”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.