Selv om vi tit har haft dårligt vejr i påsken har der normalt været enkelte solstrejf her og der, men denne gang har det toppet med grå og blæsende dage. Derfor må man ty til indendørs sysler som at lave Citronfromage og spise sig fed i den fordi man har lavet for meget……det er også nødvendigt med et glas vin for at trøste sig med at man ikke har lyst til at forlade sit lune hjem for at se processionerne der måske alligevel kommer på gaden. det er også nu og da nødvendigt at gå op på terrasserne for at rejse planter der vælter i stormstødene.

 Er det en lidt bleg citronfromage? har fulgt opskriften- har vist ikke talent som dessertkok. 

Men det afholder ikke min underbo der er en enlig fyr først i fyrrerne, til at grille på en kæmpegrill i en Patio (gård) på størelse med mit spisebord så jeg er nødt til at have hemetisk lukkede vinduer, da røgen og osen stiger lige op til mig. Nogle gange forstår jeg ikke folks manglende hensyn, som når han spiller musik med en volumen der kan høres helt ned til lystbådehavnen; så man på ingen måde kan bruge sin egen terrasse. Undskyld jeg lige må af med lidt irritation, men det var også hos ham der pludselig løb 35 rotter omkring, da han for tre år siden ryddede op i alt sit skrald i patioen; bare rolig de er væk for længst, selvom da jeg sagde vi må ringe til kommunen, svarede ham bare at de da ikke gjorde noget; det var mere os mennesker man skulle være bange for…….vil lige sige rolig nu! han kan ikke læse Dansk, så han kommer ikke efter mig….

Charmerende ikke?? fotograferet fra mit soveværelse vindue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.