NU ER DET SOMMER både her og i Danmark, så de er tid til at finde sommerkjolerne frem…..jeg har skiftet fra vinter/forår til fuld sommer i mit garderobeskab. Mit skab kan desværre ikke rumme to sæsoner på en gang så jeg pakker ned to gange om året for at få plads.

 Nu er det sådan at jeg elsker sommer og sommerkjoler, både de korte og maxikjoler. Her hos mig er kjoler det mest behagelige i varmen og jeg gemmer de fleste fra år til år, da moden faktisk er ret bred hvad angår kjoler…..okay et par nye er der da kommet i år, en fra New York og en fra Zara. Det må række for denne sommer, trods “onde tunger” sikkert vil sige at jeg lyver, men det gør jeg ikke for der hænger rigelig i skabet til at jeg kan købe flere og nå at få dem brugt……men lad os nu se ?                        

 

IMG_2818

 

 

 

 

 

 

Den super behagelige kjole er fra New York, men har fundet lignende her:  her KIOMI SOMMERKJOLE

 

IMG_2822

 

Fandt lige denne maxikjole som er perfekt til den høje varme hernede…stoffet er tyndt og luftigt og den kan sættes helt ud på skuldrene (som lige nu er det hippeste), men kan også som jeg nok foretrækker lige hvile på kanten af skulderen. her fandt jeg bl.andet denne blomstret maxikjole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.