Er det virkelig sandt at du kan købe den samme creme, bare med et andet navn og at den så indeholder nøjagtig de samme ingredienser?. Den Spanske supermarkedskæde Mercadona der sælger deres egne produkter, har annonceret med en anti rynke creme der skulle være fuldstandig magen til en creme fra alaincosmetics.com.

Herover udpluk fra den Spanske avis LA VANGUADIA der også spørger: hvordan er det muligt……

Indtil nu har flere Spanske medier og tv kanaler omtalt produktet der koster 5 Euro i Mercadona, mens cremen fra Alain koster mellem 60 og 85 hos skønhedsklinikker og online. Det har fået salget af cremerne Mercadona til at eksplodere, da det jo er almindelig kendt at de fleste Spanske kvinder ikke har økonomi til dyre cremer, men gerne tror på hvad de læser.

Efter at have læst diverse blogs og artikler om de to omtalte cremer kan jeg så berette at de indeholder NOGLE af de samme ingredienser, men langt fra alle de samme…..hvem prøver de at narre? 

Det er selvfølgelig blevet en enorm kasse succes for Mercadona som indtil nu har solgt 40.000 cremer og den er naturligvis udsolgt, vist nok i hele Spanien…..så der kan man tale om reklamens magt, især når den kommer fra artikler i aviser og fra tv programmer……

Da jeg selv handler meget i Mercadona har jeg også prøvet flere af deres body butter der kun koster 2-3 euro og må desværre sige at man får hvad man betaler for, da de billige ikke giver fugt nok til hele dagen samt at de ikke er særlig drøje….holder max en måned i forhold til en rigtig god body butter der varer flere måneder…..så hos mig er sagen klar: DU FÅR HVAD DU BETALER FOR!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.