Det er et tilbagevendende problem hver gang årstiderne skifter. Der ER simpelthen ikke plads nok i skabene til både sommer og vintertøj, så nu er jeg ved at pakke sommertøjet ud og vintertøjet væk. Det lyder måske nemt, men det er det ikke, så hver sæsonskift må jeg lave nye systemer; det er sku lidt besværligt at finde nye “smarte” opbevaringssteder, for der er nu kun den plads der er. 

Her er sorteringen igang, taskerne må have nye pladser……suuk!!

Så skal alt overtøjet flyttes op ovenpå for de næste seks måneder. 

Det ER virkelig sandt at jeg ikke har købt hverken tøj, sko eller tasker siden august 2018, så jeg har holdt mit løfte til mig selv, men det er som om tøjet hænger og formerer sig i skabet. 

Nu gider jeg snart ikke se mere tøj, skal op og have lidt sol det er trods alt 25-26 grader så alt skal ikke gå op i oprydning.          

Efter mine 15 minutters sol fandt jeg lige et maleri jeg begyndte på for mere end ti år siden, så nu må  jeg igang med at færdiggøre det.

Der er nok mange der vil tænke at mine “problemer” med plads i skabene er langt ude at skrive om når der er så store problemer i verden med klimaforandringer, flygtninge, migranter, manglende velfærd til børn og ældre og meget, meget mere. Men for mig er det helt rart at få tankerne hen på noget jordnært, noget jeg kan løse på den ene eller anden måde. RIGTIG GOD WEEKEND !!! 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.