Ja, for første gang er jeg flov over Danmark. Jeg kom nemlig til at se nyheder på DR kl.18,30. Og så en tiårig med muskelsvind der er helt bevist om at han mister flere, og flere funktioner. Han og de andre børn med samme diagnose kan ikke få den medicin der muligvis kan forbedre deres liv. Det kan de nemlig ikke fordi man har vurderet i Danmark at prisen er for høj i forhold til resultaterne, selv om medicinrådets egne eksperter har anbefalet det. Det er allerede godkendt til bredere brug i mange Europæiske lande. Hvor sølle et land er Danmark blevet, når omkring 26 børns liv ikke er værd at ofre nogle millioner på…….Danish childrens lives matters…….. or not!!!

Nu får jeg muligvis som folkepensionist sammen med alle på integrationsydelse, og kontanthjælp en gave på 1000 kr. af staten, og jeg vil opfordre alle os der på folkepension, kontanthjælp og integrationsydelse til at donere disse penge, da vi jo alle har fået nøjagtig samme beløb sat ind på kontoen under Coronaen som vi plejer. Og der er ikke nogen grund til at vi skal have “Ispenge”.

Samtidig vil jeg bede om der ikke kunne være flere store erhversvirksomheder der vil kunne få lavet nogle fonde til at betale for medicin til disse børn. Der må kunne findes Danskere der ligesom jeg er rystet over medicinrådet og staten i denne sag. Vi taler om Danske børn…………Vær nu søde og kom igang Danskere!!!! vi må kunne løse dette sammen når nu staten ikke kan.

Lise-Lotte 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.