Glem ikke kroppen om sommeren, for når man er i sol og havvand er det ekstra vigtigt at pleje sin krop og fjerne de døde hudceller, gerne 3-4 gange om ugen.

 Nu har jeg udsat min hud for så megen sol og strand, og selv om jeg altid opholder mig i skyggen, kan jeg ikke undgå solens påvirkning. For som fastboende her på Mallorca er det nærmest umuligt at undgå. Så derfor er jeg er rigtig glad for mine fantastiske krops produkter der hjælper til med at udbedre skaderne og holde huden så elastisk som muligt i min høje alder.

Den ultimative scrub salt er denne som jeg bruger 4 gange om ugen…..Total Silk Body Scrub fra AQUA MINERAL SPA……………….og man får virkrlig en følelse af silkeblød hud når man står ud af bruseren……

 Og så smører man derefter Blissful Body Butter for at fuldende følelsen af velvære……Den er også fra AQUA MINERAL SPA

Hvis nogen skulle være interesseret i oplysning om hvor AQUA MINERAL SPA sælges, kontakt mig enten her på bloggen eller på mail.: liselottefred@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.