Ja, jeg ved godt at jeg havde de bedste intentioner om at holde mig fra udsalget, men nu er det varmt og udsalget har indtaget Mallorca sammen med venner fra Danmark som gerne vil på udsalg…….så jeg måtte jo guide dem med risiko for at fravige mine principper. Til gengæld har jeg aldrig oplevet tilsvarende pris nedsættelser som ved starten af dette udsalg…hold da op det er billigt!! nå, men jeg måtte lige udføre 5 stykker fantastisk tøj fra ZARA og flasher lige en (for mig ) skøn kjole her :

IMG_2873

  passede lige til en middag med vennerne og til mine nye stilletter fra NINE WEST, New York.

Her er så vennerne på NOLA  Santa Catalina, Cajun creole food….det er mig der tager billedet…………

IMG_0389

2 comments on “NU HAR VARMEN OG UDSALGET INDTAGET MALLORCA.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.