Fredag formiddag i centrum af Palma, 28 grader, men jeg kunne dog holde ud at være iført tøj, jeg mener det er trods alt en by og så vidt jeg ved har vi ingen strand midt i centrum.                                                                                                                                              

IMG_2854

 

                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Det første jeg så var et ældre ægtepar (sandsynligvis fra nordeuropa) damen var i noget superkort og strop top og hendes mand i bryder undertrøje og korte boksershorts og det var midt på Ramblaen….. senere på dagen så jeg et ungt par hvor hun havde bh og shorts og derudover et meget stormasket net……senere en mand der pludselig på gaden smed sin t-shirt og gik videre i bar overkrop. Altså har folk ikke fattet at der bliver uddelt bøder hvis man går i badetøj/bikini på gaden eller føler man at man kan tillade sig hvad som helst her, for jeg går ikke ud fra man klæder sig sådan hjemme hvor man bor. På gågaden gik der en budistisk munk med en meget “verdslig” rygsæk og så lykkelig ud.

 

Som i alle byer har vi også rigtig mange tiggere og det gælder nok om at finde på anderledes måder at tiltrække sig opmærksomhed. Der så jeg lige to nye varianter, den første var en ældre mand også i undertrøje der lå på knæ med overkrop og arme strakt frem i en slags yogastilling med sit plastic bæger i begge hænder og panden i jorden. den næste var nok en af de mest dovne eller optimistiske tiggere jeg har set. Han sad på en trappesten og havde valgt en fem liters vand dunk han havde skåret toppen af så man let kunne komme penge i. Ja Palma er virkelig mangfoldighedernes by…..vi har det hele, i hvert fald i turistsæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.