Det er vigtigt at være ekstra god ved huden i varmen. For det første skal vi drikke mere vand, i stedet for søde drikke som man bare bliver mere tørstig af. Og et andet råd herfra er at søge skygge når man er i byen. Det er jo ofte sådan, at når man er optaget af at kigge på seværdigher eller butiksvinduer lægger man ikke mærke til hvor meget sol man får. Her taler jeg lige nu om MALLORCA og andre varme steder…….. 

Så er der selve hudplejen i varmen. Det er meget vigtigt at bruge en exfoliering eller salt for at komme af med de døde hudceller og derefter en god bodybutter. For mig er det tydeligt at min hud er blevet meget bedre efter jeg er begyndt at bruge disse to :

 Saltet bruger jeg tre gange om ugen og bodybutter hver dag for at holde min hud blød og sund. De er begge fra AQUA MINERAL SPA. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.