Der er flere grunde til at nogle skønhedsprodukter koster mere end andre, og det er sjældent bare navnet på de forskellige mærker der gør forskellen. Der bliver i disse år efterforsket rigtig meget på grund af vi faktisk er blevet mere bevidste om virkningen af de tilsætningsstoffer der er i næsten alt hvad vi bruger i vores dagligdag.                            Deribland også personlige plejeprodukter som huden kommer i direkt kontakt med dagligt.

Vi ved fra forskellige undersøgelser at det er muligt at fremstille plejeprodukter udelukkende af naturlige ingredienser, bl. andet AQUA MINERAL som er mine foretrukne produkter.

Nu er jeg jo ikke ligefrem nogen teenager, så jeg må siges at have en vis erfaring med både plejeprodukter samt andre forskønnende midler. I 60erne og 70erne da jeg underviste i dans brugte man en heavy makeup hver dag, kunstige øjenvipper og kunstig hårtop.

Det var bestemt ikke det dyreste man købte for det var økonomien ikke til og tit når man kom træt hjem, var det desværre ikke ualmindeligt at kun håret og vipperne kom af inden man gik i seng. Så min hud har nok været ude for lidt af hver, så derfor vil jeg nu være rigtig god ved den, selvom det måske er lidt sent at redde den, men der fandtes jo slet ikke så fantastiske produkter dengang….. der var hvad der var !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.