Selv om der ikke er mange Mallorca nyheder, får I alligevel lidt igen i dag. Vi er stadig isoleret som I ved, men hvad I måske ikke ved er at vi har regn hele dagen idag, og fra lørdag får vi seks hele dage med regn……..Hvem er det der vil straffe os så hårdt?, at være i “husarrest” er en ting, men ikke at kunne gå ud på sin terrase uden regntøj er sgu da tarveligt.

Så til det lidt mere kritiske. For hver gang det er lykkedes mig at få bestilt varer til udbringning, er der varer der mangler. Da jeg fik varer d.23. var der ingen tomater og heller ingen champignon, altså det der hver gang mangler er friskvarer, så man må forsøge at bestille mere konserves og frostvarer. Min næste levering som er d.1.April (bestilt d. 20.3.) så der er lang leveringstid, eller sagt på en anden måde; man skal være heldig for at komme ind på siderne, medens der stadig er ledige datoer………Bestilte varer igår, de kommer d.14.4. så som I kan se tror jeg ikke lige det er en fedekur vi er på hernede………..

Nogle venner har en rengøringsdame som har været så sød at købe varer for dem i supermarkedet, hvor hun kører ud for at handle og så hjem til dem ,med varerne som hun stiller uden for døren…. hun tilbød også mig at handle for mig, men igår blev hun standset af politiet, hun var for langt hjemmefra. Da hun fortalte at hun ordnede infkøbene for et ældre par, fik hun at vide at man kun må hjælpe familien og da hun ikke er familie, måtte hun køre hjem igen…. Så her er gode råd dyre hvis man ikke selv tør, eller kan gå ud at handle.

Hvis nogen skulle spørge, om der ikke findes den form for hjælp, kan jeg sige at jeg har ringet til supermarkedet og det eneste råd de kan gi er, at man bestiller på nettet, hvilket er umuligt til slut i April.  Desuden har jeg søgt på nettet uden at finde et svar.

Pas på jer selv deroppe i det “kolde” nord. Mine tanker er hos jer.♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.