Det var helt skønt at vågne op med udsigten til en dag med sol….Hurra…. jeg havde en aftale i byen kl. 10, og da jeg kørte hjem fra byen lidt over 12 og så på temperatur standeren på Pl. España at her var 22 grader. Dejligt, efter fem virkelig grå påskedage. Så er der håb forude, bare synd for alle turisterne der sikkert havde håbet på godt vejr.

Og helt typisk mig starter jeg et større indretningsprojekt lige når solen er fremme, men det skal jo gøres inden sommer for der gider man nemlig ikke!!!  

Og nej! det er ikke et vægtæppe til Alternativets fællesstue jeg væver, kun et nyt sengetæppe der kræver lidt arbejdsplads, så jeg måtte rydde stuen for at samle det…py-ha…                                         

På terrasserne skyder alt lige nu i vejret, men kan nogen sige mig hvorfor min Lavendel ikke får de skønne lilla blomster, det fik den kun det første år. Lavendler er nu engang smukkest med blomster.

En skøn Tirsdag til alle !!! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.