Mallorca uden sol er normalt ikke noget problem, da det ofte kun varer få dage før der igen er sol og varme. Det er bare lidt som om denne karantæne er lidt hård at komme igennem, uden at kunne være på sin terrasse, men nu er det sådan……….

Hvad laver man inden døre i måske flere uger ad gangen, gør rent? tja måske, så dertil har jeg lige indkøbt en robotstøvsuger på EBAY.ES som skulle ankomme mellem d.1. og 2. April. Der er jo netop ikke tegn i sol og måne på at min rengøringsdame kan komme de første maaaangeee uger.

Det jeg synes er lidt svært at regne ud er hvor meget mad og øvrige varer skal man købe. Nu køber jeg normalt kun varer online, men har alligevel altid brug for at købe frisk frugt og grønt ved siden af. Det er spændende at se, når jeg får sent varer to gange med ti dages mellemrum om jeg har købt alt for meget af det friske, men hellere det………

Og her til sidst en trist meddelse. Min lille “husgekko” Pedro afgik ved døden i går aftes. Han må være sovet stille ind i min køkkenvask, for da jeg var på vej i seng ved 1 tiden i nat lå han og var død. Så nu er jeg så helt alene…..suk…. hvil i fred lille Pedro og tak for at snuppe hvad der måtte have været af myg og fluer…………

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.