Mine foreløbige sidste opdateringer fra New York. Det var et stort ønske for især mig at opleve musicalen THE BOOK OF MORMONS som jeg netop idag læser bliver sat op i København…..glæd jer!!! Det er sådan på Broadway at teatrene, både den der har udsolgt og dem der ikke har laver, forskellige lotterier og vi var så heldige at teatret hvor The Book og Mormons spiller på 5. år – stadig næsten udsolgt – laver et lotteri hver dag kl. 18. Man møder op inden, udfylder et kort med navn og bopæl og så bliver der trukket det antal kort de har billetter til samme aften kl.20.

IMG_0287

 

 

 

 

 

Det er den søde og sjove lykkens gudinde.

Da vi havde været forbi tre gange skulle det være for vi skulle rejse hjem dagen efter. Det blev veninden der vandt den sidste billet den dag, da den forrige vinder ikke skulle bruge begge de to hun havde vundet .(det skal lige siges at man krydsede af om man ville have en eller to) Nu var det lidt som om de kendte os efter tre gange så de fandt en billet til mig til   “lotteripris” 32 dollars så det var en billig teater oplevelse….og en oplevelse var det.IMG_2272

 

 

 

 

 

Her er trofæet !!!

Det blev også, blandt meget andet til et besøg ved ROCKEFELLER CENTER, dog uden skøjtebane, men i nogenlunde godt vejr…..og lige der ligger selveste LEGO….det er da noget af en placering.IMG_0297

 

 

 

 

Synes det var okay at placere mig lige foran I BELIEVE…….for jeg tror på gode ting og især den sidste del af hans budskab :

I believe that love is the greatest thing in the world; that it alone can overcome  hate; that right can and will triumph over might.

Selv om jeg er sikker på at jeg kommer til at nævne flere oplevelse, køb, og lignende fra THE BIG APPLE er jeg jo nu tilbage og vil lige slutte dette indlæg med et billede af en lækker frokost på en restaurant her i mit område. Det er en restaurant der kun bruger øko varer og det er forhåbentig ved at brede sig for det har været “en by i Rusland” med økologi her på øen.

IMG_0313

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.