Hvordan reagerer man når ensomheden bliver total. Nu er jeg gået ind i femte uge af total isolation. De eneste levende mennesker jeg har set i den forløbne tid, er supermarkedes varebude der stiller varerne på trappen og skynder sig væk igen.

Ja, hvor reagerer man? det er nok forskelligt, men jeg har mærket hvor svingende lysten til at holde min plan er. Min plan er at træne yoga/pilates 20 minutter hver morgen, så gå i bad og klæde mig på som skulle jeg på gaden. På en solskinsdag sætte mig lidt på terrassen, skrive en times tid på min historie, o.s.v……………………………….   men det er langt fra hver dag jeg føler mig rustet til at holde min “stramme” plan.

Ganske vist har jeg, selv  om jeg er gammel, alle moderne medier som ville kunne kommunikere med omverdenen, men er ikke helt klar over om den slags sammenkomster bruges i denne tid. Man kunne forestille sig online påskefrokost, online kaffe eller et glas vin sidst på dagen, for at føle sig lidt mere levende og som et medlem af “menneskeheden”.

Nu er jeg hjemme  24-7. Det vil sige at jeg er klar det meste af tiden, selv om jeg måske ikke ligefrem er nogen skønhedsåbenbaring, da mit humør er meget påvirket af ensomheden. Det ville alligevel være rart ikke at være helt glemt i Corona tågerne. 

Pas på jer selv og hinanden, tag hensyn, for husk der kommer forhåbentlig en dag efter denne……….

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.