Nu er det blevet forår her på Mallorca, og med foråret kom 1. face af udgangstilladelsen inddelt i grupper, f.eks. :       

06 – 10 tilladelse til løb,cykling og anden sport

 10 – 12  folk over 70 år

 12 – 19 børn med forældre

 19 – 20 folk over 70 år

 20 – 23 igen tilladelse til sport

 23 – 06 hjem i seng

Da jeg nu må siges at være over 70, selvom jeg ikke selv vil tro det, så gik jeg på gaden i går mellem 19 og 20 for at være sammen med andre med samme alders problem. Man skal i virkeligheden medbringe residencia, pas og sygesikringskort, men det havde jeg desværre glemt i forbifarten, for efter næsten syv ugers indespærring kan man godt få lidt hukommelsesbesvær.

Da jeg nåede hen ad gaden, hvor der var en hel del mennesker ude at gå,løbe og cykle, kom jeg til at kigge nærmere på mange af dem……wauw hvor de dog så godt ud for at være over 70, og jeg der troede at jeg holdt mig nogenlunde godt var meget tæt på at spørge en pige der lignede en på mellem tyve og tredive år “fortæl mig hvordan du er lykkedes med at stadig ligne en på tyve”. Lidt slukøret gik jeg videre hvor jeg også mødte nogle der HELT sikkert var teenagere, så jeg måtte erkende at sandheden nok var at ingen respekterede det af regeringen, planlagte tidsskema.

På mandag d. 11. lukker næste fase op, der må fortovscafeer og restauranter med terrasser åbne op med 1/2 belægning, så det glæder vi os til!!!

                                            Her på terrassen er foråret godt på vej, så man kan i virkeligheden bare gå sine powerwalk her, der gør flere naboere, for så slipper man jo for makeup og kan lade håret sjuske som man har fået for vane her i Corona tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.