Endelig har jeg vovet mig ud i sandaler. Da jeg for lidt siden var inde i centrum for at hente rensetøj stod temperaturstanderen på Pl. España på 24 flotte grader, og det er da meget godt her den 7. maj. Det var faktisk min mening at sætte mig på en bar for at få en cafe con leche, men byen lugter grimt, da vi ikke har haft regn i måneder, så jeg gik hjem igen.

Lidt nyt fra aviserne: Hvis man ikke selv har råd eller lyst til at købe en af de mange nybyggede luxusboliger, så kan man bare gøre som en gruppe sigøjnere; de har simpelthen bare orkuperet lejlighederne, der jo allerede var solgt til lidt mere velstående borgere.

Lejlighederne der både er købt og var indflytningsklar skal nu renoveres, da besætterne har hærget dem, der var bl. andet løsgående dyr af forskellig art så der er sikkert kønt. MEN NU KOMMER DET FIFFIGE: sigøjnerne tilbyder nu at flytte ud mod betaling!!!!! Ja der er mange måder at score penge på.Og så lige en advarsel til voldelige butikstyve i DK. hvor man næsten ingen straf får for et røverisk oerfald….. Her på Mallorca har en 32 årig Spanier med hang til at dufte godt, stjålet to parfumer til den nette pris af 400 euro. Da ekspedienten opdagede det og forsøgte at stoppe ham, skubbede han til hende så hun faldt og slog sig. Tyven blev fanget og står nu til, hvis anklageren får ret, tja……næsten fem års fængsel….tag de I Danske tyveknægte…..

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.