Mit hverdags mirakel. Tænker på i hvor mange år, jeg brugte mange penge på diverse øjencremer, for at reducere mine poser under øjnene, og helt uden resultat. Derfor er jeg nu rigtig glad hver morgen når jeg bruger min PUFFINESS ERASER…….. det er den ultimative “posefjerner” og resultatet sker i løbet af 3-4 minutter og holder hele dagen. 

PUFFINESS ERASER er et af de skønne produkter fra AQUA MINERAL SPA og kan nu købes i DK ved henvendelse.

Tuben indeholder 25 ml. og da man bruger en dråbe under hvert øje holder den i mere end 1 år. Jeg har haft min i 21 måneder og der er stadig mere tilbage, så den er ikke dyr i brug…….og man bli’r glad hver dag!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.