Søndag med udgangsforbud. Det er desværre heller ikke vejr til at kunne opholde sig på sin terrasse, så alt i alt trist her på Mallorca. Hvad skal man så foretage sig, for man gider jo heller ikke se tv hele tiden………..

Selv om jeg har udgangsforbud vil jeg måske få brug for en maske, måske når der kommer bude med varer jeg har bestilt online. Nu kan jeg desværre ikke lide de modeller der er på markedet (hvis man overhovedet kan få nogen). Da jeg er huge fan af et mærke med to c-er har jeg selv måtte sy en der macher min smag lidt bedre.

Hvis dette udgangsforbud varer, som de siger hernede, en måned mere må jeg finde nogle spændende onlinekurser at få tiden til at gå med. Måske skulle jeg også begynde at sy alt mit tøj om, da jeg ikke kan købe stof til noget nyt……alle fysiske butikker er lukkede…hjælp!…..har også lyst til at male hele huset og ombetrække sofaen, men har ingen maling eller stof…..suuk…

Det eneste tidspunkt man ser levende mennesker er kl. tyve, hvor vi går ud på balkonen og klapper ad sundhedspersonalet og det varer to minutter, så er det overstået. 

Man skulle nok have anskaffet sig en hund for så ville det være tilladt at gå en tur med den, men ikke længere væk end to kilometer. Det ville dog være bedre end ingen tur. Måske skulle man annoncere på fb efter nogen der vil leje sin hund ud? 

Rigtig god søndag til alle og husk!!   

 We shall overcome, and we will..!!!!!!!! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.