Sommer klargøring af terrasser er desværre nødvendig for at kunne nyde sommeren uden at skulle irriteres over ting man ikke lige har fået gjort i tide. Allerede nu er temperaturen oppe på 25 så faktisk er det ikke spor for tidligt at få det ordnet. Der blev pludselig sat skub i det hele da min kæmpestore parasol blev ramt af et kraftigt vindstød og væltede glasbord og parasolfod med om på siden, da jeg var gået nedenunder i to minutter, (hvilket sikkert var meget godt da jeg havde siddet ved bordet lige inden).Parasol stangen bøjede og kunne ikke reddes……så derfor gik jeg igang med ny parasol, ny afdækning til rækværket, nyt stof på hynder og dødhårdt arbejde helt alene…..Nu er der desværre virkelig tunge ting der skal bæres ned så hvis nogen er friske??? skal de nok få et glas kold vin på terrassen bagefter.

 

IMG_2794 IMG_2795

 

 

 

 

IMG_2809

Nu synes jeg godt nok at besværlighederne må stoppe, i det mindst for en tid, for eftervandskade som viste sig at komme fra rør muret ind i væg i køkkenet hvor der måtte hugges hul i væggen med det resultat at jeg i en uge havde hele “køkkenet” stående frit fremme….(har i øvrigt stadig hul i væggen de rider jo ikke samme dag som de sadler her). og derefter terrasseproblemer. Er det ikke snart på tide med lidt gode nyheder, som DU HAR VUNDET I LOTTO……….eller nogen har sendt dig en CHANEL taske anonymt……nå jeg må nok se realiteterne i øjnene og se at komme videre med mine terrasser. Ville bare lige have lidt medynk.

IMG_2812

 

 

 
IMG_2811måtte lige vise lidt af hullet i min køkkenvæg!!!! og se hvor træt jeg ser ud…..

2 comments on “sommer klargøring af terrasser, puha!!!”

 1. Hej 🙂 hvor er det en sjov artikel du har skrevet, og fedt at du bor på Mallorca (jeg elsker Mallorca Spansk mad, dejligt vejr) Jeg faldt over dit opslag fordi du skriver at du har en parasolfod der er fløjet lidt rundt omkring og det er jo ikke så godt. Det er også en af grundende til at Josefine (min partners) far opfandt et helt ny parasolfod 🙂 Den er stabil, har ikke noget løst rør eller rustne skruer og så er den nem at flytte, helt enkelt så fungere den:)

  Så du ikke får flere smadrede glasborde eller andre grimme opleverser med flyvende parasoller, så vil jeg gerne tilbyde dig at kunne teste vores parasolfod her i 2019, det er selvfølgelig ikke en channel taske eller som at vinde i lotto, men det er et skridt på vejen 😉

  Skriv hvis det har interesse hilsen
  Christian Jakobsen
  info@mybaser.com
  http://www.mybaser.dk

  • Hej Christian. Tak for at læse min blog, og for at tilbyde mig at teste jeres parasolfod.
   Det vil nok blive en lille smule besværligt at få den hertil, da jeg går ud
   fra at den vejer temmelig meget, (det gør de som regel) så det vil nok blive
   temmelig dyrt at fragte den. Men mange tak for tilbuddet.
   Mange hilsner
   Liselotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.