Efter lang tids fravær både fra bloggen og øen er jeg nu tilbage. Desværre havde jeg en lidt kedelig hjemkomst, da jeg har været udsat for tyveri fra min kuffert. Det var selvfølgelig nogle smykker jeg var rigtig glad for samt en lille taske/pung af mærket MICHAEL KORS. Da det er smykker vil mit forsikringsselskab ikke dække det. Venter derfor fra svar fra NORWEGIAN, men har desværre ikke stor tiltro til at de dækker noget.

Her; hjemme uden smykker….dog med CHANEL taske og MICHAEL KORS sneackers. Man må være glad for lidt…..

img_2897

Forløbet er følgende : Da jeg rejser fra DK skal jeg mellemlande i Gatwick hvor vi ankommer stærkt forsinkede. Ved gaten bliver vi anmodet om at inchecke vores kabinekufferter da flyet er fyldt (noget man altid får at vide, da deres bagageregler er sådan at folk rejser med den størst tilladte håndbagage). Da jeg har min ipad i min håndtaske tænker jeg ikke på mine smykker der ligger i kufferten…..det er også “kun” bijouteri men det er CHANEL og andre dyre mærker. 

Da jeg kommer til Palma klokken 01.15 kommer min store kuffert jeg checkede ind i København på båndet, men den lille vi alle aflevede i Gatwick kom som den eneste ikke og da alle kontorer i lufthavnen var lukkede kl.01.00 kunne jeg bare tage hjem. Næste morgen ringede jeg til lufthavnen og fik at vide at jeg måtte tage derud for at reklamere. Da jeg kom derud stod min kuffert der sammen med en masse andet strandet bagage.

Hjemme ( det var nu næsten fredag eftermiddag) pakkede jeg ud og opdagede der manglede smykkerne og den lille taske, mens resten i samme kuffert ikke var rørt. Efter at have talt med NORWEGIAN som rådede mig til at politi anmelde det gik jeg så på politistationen hvor der blev skrevet rapport som jeg efterfølgende sendte til NORWEGIAN.

Dette er ment lidt som en advarsel til alle AFLEVER IKKE HÅNDBAGAGE MEN VÆRDIER TIL INDCHECKNING. Selv gør jeg det ALDRIG MERE for selv om det kun er døde ting føles det som nogen har overtrådt min intimsfære og gramset på mit privatliv.

Nu vil jeg bare prøve at glemme det som den lille dumme oplevelse det jo var set i lyset  af det er første gang det er sket. Trods alt har jeg rejst flere gange om året i mange år så jeg vil bare tænke mig bedre om næste gang. MEN ØV ØV

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.