Da vi lever i en verden der focuserer mere og mere på ungdom og skønhed, kan man nok ikke undgå at blive påvirket af det (også selvom man er en bedstemor til en attenårig) det vælter frem i alle medier så det er umuligt at overse. Samtidig er ganske almindelige piger begyndt at jagte følgere på INSTAGRAM ved at lægge billeder på af sig selv mere eller mindre påklædt og glade fortælle om deres nye bryster og/eller balder. Ja det er ligefrem blevet noget man praler af. Ældre kvinder, men også mænd får foretaget skønheds justeringer i form af ansigts, pande og halsløft….mange bruger botox og fillere og vi bruger alle en mere eller mindre formue på skønheds produkter for vi VIL ikke være gamle at se på. Der er desuden hår og øjenvippe extentions og sikkert en del mere som jeg endnu ikke har hørt om……..måske er det ikke nået til Mallorca….

       Selvom jeg også gene tilslutter mig den gruppe der ikke synes man behøver at gå i forfald (i hvert fald ikke frivilligt) har jeg hidtil undgået diverse lifting, botox og andet, da jeg nok er lidt imod at udsætte kroppen for unødige operationer og indsprøjtede giftstoffer. Har desuden her hvor jeg bor set adskillige kvinder der har fået foretaget lidt af det hele og jeg må nok sige DE SER IKKE YNGRE UD for alt hænger sammen. Så hvis man har en sammenfalden krop og får et “glat” ansigt så er helhedsindtrykket desværre at her er en kvinde der har fået en ansigts løftning og ikke en yngre model.

Og hvad vil jeg så sige med alt dette….jo jeg har i årevis følt mig ked af at jeg har “puder” under øjnene, nogle gange værre end andre og har prøvet nogle af de helt dyre øjencreamer, ansigts drænage, ansigtsbehandlinger, drukket litervis af tranebærsaft og vand…..alt uden resultat. Så en eftermiddag kommer jeg gående gennem en butiksgade hvor en ung pige kommer ud fra en butik og spørger om hun må vise mig en serum….det skal siges at jeg havde solbriller på så hun kunne ikke se mine “puder”. Nå men jeg havde ikke travlt og gik med ind i butikken hvor hun kom en lille dråbe af noget fra en tube under mit ene øje og bad mig vente 4-5 minutter. Da de var gået viste hun mig et spejl og jeg fik et chock for min ene “pude” var væk. Da jeg af natur er skeptiker sagde jeg bare tak, men det er nok ikke noget for mig. Hun kiggede forbavset på mig og spurgte “kan du ikke se forskellen” jo det kunne jeg, men min nærighed fik mig til at tøve indtil en dag hvor jeg tænkte: hvis det der virkelig hjælper hvorfor så ikke ofre det på mig selv. 

IMG_0205

 

 

IMG_2777

 

IMG_2792

Desværre ses forskellen ikke så tydeligt på disse fotos , taget med selvudløser, men i det virkelige liv føler og ser jeg en enorm forskel…..mine “puder” forsvinder mere og mere. Nu er jeg også begyndt på at bruge deres muddermaske hver søndag ( første gang i søndags så jeg forventer der går lidt tid inden det begynder at hjælpe…

Besøg hjemmesiden http://WWW.COSMETICOSDEMARMUERTO.COM  eller butikken i      C/VIA CINDICATO NR. 34

 

IMG_2764

IMG_2768

IMG_0207

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.