Nu er turisterne kommet til Mallorca, så ryger afstanden. Forleden genåbnede en restaurant i Santa Catalina. Det passede lige med at der var ankommet turister fra nær og fjern. Hvad gjorde restauranten “Buscanto el norte” som compensation for fire måneders nedlukning. Tja de satte så mange borde ud på terrassen som der kunne være, uden afstand.

Det vil sige at folk sidder klods op og ned ad hinanden, ryg mod ryg og side mod side. Hvor er politiet? i hvert fald ikke her, ja jeg bor skråt overfor. Så bare det at komme ned med sit affald efter 19,30 som er tilladte tid er fulstændig umuligt, hvis man ikke vil pløje sig igennem de mennesker der står udenom og venter……

Og det skal siges at alle de omkringliggende restauranter har fin afstand mellem bordene, og alle tjenere bærer masker. Vi ved jo godt her at Corona ikke er overstået, vi skal stadig passe på, vi skal stadig bære maske i det offenlige rum, med mindre man kan holde en afstand på min. 1,5 m. Nu kan jeg så fremsætte min bøn til Danske turister, pas på, hold afstand, søg restauranter hvor bordene står med påbudt afstand, så får I alle en bedre ferie.

Lejlighed på Mallorca.

Og her lige et tip til en lejlighed som min veninde Isabel lejer ud: Lejligheden ligger i Palma, den er totalt nyrenoveret med tre dobbelte soveværelser, to badeværelser, et toilet med vaskemaskine og tørretumbler to stuer, et hvidt og fuldt ekviperet køkken men stor spiseplads. Fra køkkenet er der udgang til terrasse. Alle materialer er bedste kvalitet. Den koster ved langtidsleje 1500 € pr måned, men kan også lejes for kortere tid, dog mindst en måned og så er prisen € 2000. for information send en pb til mig.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.