SAVNER AT KUNNE KLÆDE MIG I FLOTTE KJOLER OG LANGE SKIND HANDSKER.

Dans mm (1)-1                                                                                                                                                                        Her er et bevis på at jeg har været ung og danset Lancier. En gammel aspirant kammerat sendte mig dette foto og jeg blev så nostalgisk at jeg fik lyst til at vise det her. Det kan godt være at tiden er løbet fra de store rober og lange handsker, men det er sgu da lidt pænt??

  Så er udsalget så småt startet her i Palma. Det officielle udsalg starter d. 1. juli og slutter 31.august så der er virkelig penge at spare, hvis man skulle komme forbi. Sidste nyt er at MANGO har sat deres varer ned med 50% og CORTEFIEL og PEDRO HIERRO har sænket priserne med op til 70%. Nu er det desværre sådan at jeg selv har aflagt et løfte til….nå ja….mig selv at jeg ikke skal købe mere denne sommer så jeg håber bare at andre får glæde af de gode tilbud…suuuk.                                                                                                                                             Glemte lige at nævne at jeg rundede MANGO igår hvor jeg for kun 6,45 købte en kjole til at lige at tage uden på bikinien når jeg skal ned på gaden……

IMG_2869

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.