ja, vi kan købe nyt tøj, men vi kan ikke købe ny hud så den skal vi passe på. Selv har jeg været sjusket med pleje af huden i mine mest travle år med at designe tøj, men har altid været bevidst om mode og tøj hvilket jeg i øvrigt stadig ikke kan sige mig fritaget for.

Til gengæld har jeg lært AQUA MINERAL at kende og er nu super fixeret på at pleje min hud. Det har været vigtigt for mig at lave mine rutiner for ellers kan jeg finde tusind undskyldninger for at vente til i morgen. Mine rutiner er nu inkorporeret i min dagligdag og føles nu som noget jeg ikke længere tænker over.

Det er produkter fra det døde hav der har ændret min hud !!!Det der fik mine øjne op for produkterne var den fantastiske PUFFINESS ERASER der fjerner mine “puder” under øjnene. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.